Webbdesign från Mementor

webbdesign

Historiskt sett har Norge kanske inte varit känt för att vara bäst på att få till den snyggaste och bästa webbdesignen, men detta har ändrats. Tittar man idag på företag som Mementor så förstår man varför. Med deras snygga, moderna design kan man förstå att företag anlitar dem för att få hjälp med webbdesign.

Webbdesign från Mementor följer alla ”regler” som finns. De har mjuka färger och mycket scrollande istället för klick. Menyvalen är begränsade och innehåller det som man förväntar sig. Sidan ger ett väldigt bra första intryck och det behövs för alla webbsidor, men om man pysslar med webbdesign själv, så kan det kanske vara så att man känner ännu mer press på att ha den perfekta sidan. Blivande kunder kommer så klart att titta på Mementors egna hemsidan först för att skapa sig ett intryck av vad företaget kan göra.

Behöver du hjälp med att skapa en ny hemsida, eller så kanske du känner att din existerande är i stort behov av att piffas upp? Mementor kan hjälpa dig med detta och kommer även att ge dig 100% nöjdhetsgaranti, så du kan vara lugn vad gäller att det kommer att bli som förväntat. Mementor tar sig an allt från små jobb till stora projekt och nätbutiker. På deras hemsida kan man lätt gå in och se tidigare projekt som de har jobbat med och även läsa referenser från kunder (som alla är utomordentligt bra).

Marknadsföringsmässigt är det enormt viktigt med en snygg grafisk profil eftersom detta ofta är det första som en blivande kund ser. Det första intrycket är enormt viktigt och kan till och med betyda att du antingen får affärsverksamhet eller förlorar den. Om man har en snygg och användarvänlig hemsida så är detta bevis för kunden att man har en professionell firmaprofil och ett starkt varumärke med hög kvalitet på tjänster och produkter.

Man måste ha en ordentlig plan för hemsidan och veta vilka olika undersidor som skall finnas på hemsidan. Därefter kan man göra en struktur som känns logisk för dem som kommer att besöka hemsidan. Om strukturen uppfattas som svår så riskerar man att folk helt enkelt struntar i sidan och försvinner därifrån. Många gör misstaget att skapa strukturen för hemsidan utifrån företagets organisation. Man måste se saker och ting ur en NY besökares perspektiv, dvs en person som inte vet någonting alls om ert företag och därför finns det ännu en anledning att anlita ett företag som Mementor. De kommer att se saker ur en användares perspektiv, men kommer samtidigt att veta vad som är viktigast för ert företag.

Så om du letar efter ett företag som ska göra din webbdesign, kan du lugnt anlita Mementor. De har lång erfarenhet och de vet vad som behövs för att ett företag ska lyckas och få den uppmärksamhet det förtjänar. Att välja rätt företag som sköter din webbdesign kan faktiskt betyda bära eller brista för ditt företag, så se till att du väljer med omsorg. Det finns mycket att oroa sig för när man startar upp ett företag, men Mementor kommer att se till att du har en sak mindre att oroa dig för. Din supersnygga webbdesign som passar just ditt företag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *