Wallstickers – alla barns dröm

När jag nämnde för mina barn att det finns något som heter wallstickers så lös deras små ögon upp som aldrig förr. “Nej, men mamma, man får ju inte sätta klistermärken på väggen”, sa min 5-åriga son, förståndig som han är. Jag försökte på ett väldig pedagogiskt sätt förklara att just dessa klistermärken, när de kallas wallstickers, får man faktiskt sätta upp på väggen, men när de sitter där så ska man inte heller ta ner dem och framför allt inte ge dem till lillasyster så hon stoppar dem i munnen. Jag vet i ärlighetens namn inte hur logiskt detta egentligen lät, men själva tanken på att dekorera sitt rum med söta (och även tuffa) klistermärken gjorde att min son inte ställde fler frågor.

Just barnkammaren kan ibland vara lite svår att inreda, speciellt om du inte vill att färgen på väggarna inte ska vara för “flickig” eller för “pojkaktig”. Då väljer man som förälder ofta en mer neutral färg och detta gör att rummet inte alltid ser så inbjudande ut som man egentligen vill. Wallstickers är svaret! Med wallstickers så kan du med fördel ha en helt vit vägg och sen klistrar du helt enkelt upp det motiv du vill ha. Enkelt, men oerhört snyggt!

Wallstickers kan verkligen lyfta ett rum, men också göra så att barnen känner att de verkligen vill spendera tid i sitt rum. Man kan göra wallsticker en del av leken. Kanske små apor man kan räkna för att öva mattekunskaper. Små fiskar runt om i rummet kan få en att känna det som om man bor i ett akvarium. Har man vilda djur kan man låtsas att man bor i djungeln eller på savannen i Afrika. Kanske har barnet en favoritbok eller en favoritfigur som de gillar att “prata med” och säga god natt till varje kväll innnan de somnar och som vakar över dem när de sover.

Allteftersom barnen växer upp så kan du enkelt byta ut deras wallstickers. De kommer säkert att göra dig uppmärksam på när det är dags att byta ut dem. Du kan ändra dem allteftersom deras intressen ändras eller de får andra “hjältar” eller “prinsessor” som de ser upp till. När den sorgliga dagen kommer då dina barn skall flytta ut, så kanske du vill göra om rummet till kontor och då är det enkelt att plocka ner dessa wallstickers och de lämnar inga märken efter sig. Det kan dock vara svårt att ta bort wallstickers och sedan åter försöka fästa dem igen. Kan vara bra att känna till.

Det är inte bara på väggar du kan använda wallstickers. Vill du piffa till en möbel eller garderobsdörren så fungerar wallstickers här också. De fungerar bäst på plana ytor.

Köpa wallstickers här: www.sohu-wallstickers.se

Wallstickers är ett utomordentligt bra sätt att få ett rum att leva upp eller helt enkelt förändra då och då, utan att behöva stöket som blir när man målar om eller tar in dyra hantverkare. Wallstickers gör att rummet känns mycket mer personligt. Barn älskar wallstickers och så länge du som förälder väljer ”rätt” motiv, så kommer de säkerligen att älska sitt rum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *