Experter på friluftsliv

Eventyrsport

Det finns idag ett stort intresse för vildmarksliv i Sverige. Många uppskattar att för ett tag få vistas ute i det fria. Det är något som har blivit allt mer populärt på senare år, kanske till följd av att man under sina arbetstimmar sitter stilla allt mer framför dataskärmen. Kanske för att man i högre grad söker äventyr och spänning nu än vad man gjort förut. I och med sporten, livsstilen, vad man nu föredrar att kalla det, ökat i popularitet har det också kommit en uppsjö av olika butiker. Men hur mycket prylar behöver man egentligen köpa? Och hur vet man att det är bra prylar? Framför allt, hur mycket borde man betala för dem?

Som alltid när något blir stort och en mängd leverantörer börjar erbjuda ett utbud, finns det bra och dåliga exempel. Ett riktigt bra exempel på en butik för naturliv är Eventyrsport.se. Det är en onlinebutik, även om kedjan har en del fysiska butiker också. Men eventyrsport.se har också heltidsanställda som jobbar med att hjälpa människor att hitta vad de söker. Till skillnad från butikspersonal i många andra kedjor är dessa experter på sina områden med en passion för friluftsliv. Eventyrsport.se har ett mycket brett utbud där de flesta hittar vad de letar efter, vare sig det handlar om funktionella kläder och skor att använda till vardags eller tält och vildmarksutrustning till det stora äventyret.

Eventyrsport.se grundades i en källare i Danmark av Lars Sejer Sørensen. Han kom då från sin militärtjänstgöring och ville delvis förbättra vildmarksutrustningen för att den de hade haft i militären varit så dålig. I några år hade han öppet endast ett fåtal timmar i veckan och använde allt överskott till att köpa in nya produkter till hyllorna. 1998 tog Lars och hans försäljningspartner steget och öppnade en butik på heltid. Nu, nästan tjugo år senare har butiken blivit till en butikskedja med flertalet butiker runt om i Danmark. Resten av världen kan också handla genom eventyrsport.se. Hemsidan är mycket lättnavigerad och trevlig att handla på. I övrigt har eventyrsport härliga villkor, lång returrätt och öppet köp i 365 dagar. Frakten är gratis och likaså returen om produkten inte skulle vara som man tänkt sig. Det kan vara en fördel för exempelvis skor som kan vara svåra att köpa utan att få prova innan. Leveranstid till Sverige är cirka två till fyra dagar så man behöver inte heller vänta på sina varor särskilt länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *