Att tänka på innan man börjar handla med binära optioner

Att handla med binära optioner kan vara både roligt och spännande men för att det ska bli bra i slutändan så krävs det att man har en bra grund att stå på.

Hur mycket pengar är du redo att sätta in på ditt konto? Hur mycket är du redo att spendera per omgång utan att känna att du förlorat för mycket? Vad är du ute efter att den mäklare ni använder ska kunna göra för er? Vill ni prova först med ett test-konto innan du investerar dina egna pengar? Som sagt så finns det mycket att stå i innan man börjar med binära optioner och det är väldigt viktigt att man känner till så mycket som möjligt om vad som gäller innan man kör ”all in”.

Nedan följer (Inspirerad av bank-invest.eu) ett antal punkter som är förklarar vad som gäller och är viktigt att veta.

Ta reda på allt om binära optioner

1. Självklar är det svårt att ta reda på allt om binära optioner men ni kan försöka så gott det går i alla fall. Det första ni ska ta reda på är vilka risker samt möjligheter det finns inom denna handel, detta är a och o för att ni ska få ett bra begrepp om er framtid och kunna planera därefter.

2. Se hur skatt ska betalas. Skatteverket förklarar inte så klart vad som gäller gällande denna handel så det är viktigt att ni tar kontakt med dem för att undvika framtida problem (vilket är något ni verkligen ska göra).

3. Ta reda på vilka olika strategier och tips det finns som man kan använda sig av. Detta ger inte bara en fin grund för er handel utan också ökar din chans till att tjäna mer och förlora mindre.

Val av mäklare

A och O för en bra och säker handel är att välja en bra mäklare. Det finns sidor och forum på internet som betygsätter mäklare så ha en koll på dessa då de brykar visa sanningen.

1. Välj den mäklaren som ger er förtroende både i betyg hos andra på nätet men också under vilka regler det kontrolleras av (det finns mäklare som inte följer regler och det är viktigt att inte skaffa ett konto hos dessa).

2. Vinsten för mäklaren? Avgifter? Det kan finnas flera anledningar till att välja en mäklare och denna är bland de vanligaste. Innan ni öppnar ett konto så ta reda på vad som gäller, hur mycket ska mäklaren ta som avgift vid köp eller försäljning av binära optioner och vilka andra avgifter kan smyga sig in? Kolla upp detta, otroligt viktigt då det kan äta upp era vinster om inte snabbt så långsamt.

3. Insatsen – vad är ni villiga att sätta in?
Det brukar inte variera så stort gällande insatskapital hos mäklare för binära optioner men en bra idé kan vara att börja med så lite som möjligt så man inte satsar för mycket i början. Vanligtvis ligger insatsen på 100-300 Euro men det kan variera så kolla upp det med den mäklare ni väljer.

4. Största och Minsta placeringen
Tillhör ni dem som inte vill satsa så mycket åt gången eller ni kanske är en storfräsare? Det skiljer sig från mäklare till mäklare, minsta satsning är runt 5 Euro men kan variera ända upp till 25 Euro så när ni väljer mäklare var säker på att ni kolla upp detta först. Samma gäller för maxbeloppet. Om ni tänker satsa friskt så ligger de flesta mäklare kring 20000 Euro och har det som tak men det finns andra som erbjuder betydligt högre tak. Tänk på att pengarna kan försvinna också innan ni satsar för mycket, glöm aldrig detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *